annonse

Lull deg inn i ull

Lull deg inn i ull
Lull deg inn i ull: (Foto: NTB)

Saueskinn er både dekorative og praktiske nå når kulda kommer krypende inn i stua.

  • NTB

 Småbarn sover godt på sauefellen, men for å unngå lange dyrehår som forstyrrer pusten, bør du velge lammeskinn eller en kortklipt variant av for eksempel australsk merino. Større barn kan bruke de mere rufsete typene, og de fungerer like godt sommer som vinter. Luftlommene i pelsen holder bra på varmen når det er kaldt, og stenger samtidig heten tilsvarende godt ute om det blir varmt.

Saueskinn kan som regel vaskes på ullprogram, men sjekk alltid med produsent eller forhandler om de kan vaskes eller må renses. Blir skinnfellen flat og flokete, kan den børstes opp, eller kardes, med en hard børste. Da bevares den flotte pelsen lenger. Sporadisk risting og lufting holder også liv i sofadyret.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.LES OGSÅ
annonse

annonse

annonse