annonse

Tid for tepper

Tid for tepper
Tid for tepper: (Foto: ifi.no)

Når høsten kommer vil man kle på alt, og får kanskje mer lyst på gulvtepper enn nakne gulv. Interiørbransjenettstedet ifi.no minner betimelig om at tepper er både varmt, lunt og praktisk.

  • NTB

Henrik Andersson hos teppeprodusenten Golvabia mener sågar at tepper er helt nødvendig for å skape «den lune atmosfæren så mange lengter etter».

– Hvis du ikke har vegg-til-vegg-teppe, men for eksempel parkett eller laminat i stua, bør du i hvert fall få inn en del avpassede tepper. Det er en enkel måte å skape en lunere atmosfære, som er særlig aktuelt nå som flere vil få kosen tilbake inn i hjemmet, sier Andersson.

Et avpasset teppe kan hjelpe til å avgrense sonene i rommet, mens et heldekkende teppe kan gi en «hotell-følelse». Tepper jager dessuten bort lyder, fordi romklangen og trinnlyd dempes. I tillegg innebærer de en betryggende sklisikring, både på flatt gulv og i trapp. Teppet på bildet er fra Intag. (Kilde: ifi.no)

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.LES OGSÅ
annonse

annonse

annonse

Hei, 

×

Du leser første premium-sak

Du har nå lest 2 saker

×

Ha en fin dag!

Du har nå lest 3 saker

×

Tekst kommer her.

Du har nå lest 4 saker

×

Du har nå 1 plussak igjen. Men du kan nå også få ubegrenset tilgang i én måned for kun 1 krone