annonse

Åtte havner tas ut i politisk streik på onsdag

streik
streik:

Havnearbeiderne i Fredrikstad, Moss, Drammen, Larvik, Brevik, Kristiansand, Ålesund og Trondheim legger ned arbeidet i to og en halv time til støtte for kampen mot bemanningsbransjen.

Det forteller leder i Norsk Havnearbeiderforening, Bjørn Steffensen til Transportarbeideren. 

Det er ELogIT-forbundet i Oslo og Akershus, Heismontørenes Fagforening, Tømrer- og byggfagforeningen, Oslo Bygningsarbeiderforening, Rørleggernes Fagforening, Fellesforbundet, avdeling 1 Oslo og Akershus,

Elektromontørenes forening Oslo og Akerhus, og LO i Oslo som står som initiativtagere til den politiske streiken onsdag 15. november. 

Målet er å forby bemanningsbransjen fordi disse fortrenger fast ansatte på byggeplassene, og bidrar til usikre arbeidsplasser. 

100 arbeidere

Totalt vil rundt 100 havnearbeidere på de åtte havnene legge ned arbeidet fra klokka 13 til 15.30 onsdag. 

– Det vil merkes, for disse havnene står for store deler av containertrafikken i Norge, sier Bjørn Steffensen i Norsk Havnearbeiderforening. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.LES OGSÅ
annonse

annonse

annonse

Hei, 

×

Du leser første premium-sak

Du har nå lest 2 saker

×

Ha en fin dag!

Du har nå lest 3 saker

×

Tekst kommer her.

Du har nå lest 4 saker

×

Du har nå 1 plussak igjen. Men du kan nå også få ubegrenset tilgang i én måned for kun 1 krone