annonse

Avdøde er en kvinne i 30-årene

DØDSFALL
DØDSFALL: Politiet har sperret av store deler av området hvor de nå leter etter spor etter meldinger om en død person i terrenget. (Foto: Andreas Utberg)

Politiet meldte torsdag om at en person var funnet død i hundeparken i Bjørndalen. Fredag sendte de ut en pressemelding med ytterligere informasjon.

  • Rahand Bazaz

Politiet i Øst sendte fredag ut en pressemelding der de informerer om at det hele fortsatt etterforskes som et mistenkelig dødsfall, men at den avdøde er identifisert.

– Avdøde er identifisert som en dame i 30-årene. Pårørende er varslet. Nærmere opplysninger om avdøde vil ikke bli gitt, heter det i meldingen. 

Den foreløpige obduksjonsrapporten er klar, men årsaken er ikke klarlagt.

– Øst Politidistrikt forsetter sin etterforskning rutinemessig i dette som fortsatt defineres som et mistenkelig dødsfall. Arbeidet på funnstedet er avsluttet. Vi vil fortsette etterforskningen med gjennomføring av en rundspørringer og flere avhør gjenstår, fortsettes det i pressemeldingen. 

Meldingen fra politiet kom like etter klokken 19:00 torsdag på Twitter. En forbipasserende meldte i fra om funnet i terrenget like etter klokken 17:00. Området rundt ble sperret av. 

– Politiet har mottatt melding om funn av en død person i terrenget. Personen er ikke identifisert, skrev operasjonsleder torsdag.

Politiet lette med hund etter spor rundt personen, fortalte et vitne på stedet. 

– Politiet er på stedet og gjør sine undersøkelser.

– Personen er fraktet bort og vi er i kontakt med Rettsmedisinsk institutt, sa operasjonsleder Terje Marstad i Østfold-politiet til NRK torsdag kveld.

POLITIET
POLITIET: Krimteknikere er på stedet. Foto: Andreas Utberg
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.