annonse

Bli med Demokraten til Barcelona!

: F (Foto: )

Vi tok en spansk vri for avisas tradisjonsrike fotballtur i mars i år. En langweekend i Barcelona som ble svært vellykket i et fantastisk vårvær. Nå gjentar vi opplegget i 2.- 5. mars neste år.

  • Knut Johannesen

Vi kaller det fortsatt fotballwekend, men Barcelona har såpass mye å by på av andre kulturtilbud at fotballen bare blir en del av opplevelsen. Sånn sett bør man ikke være særlig fotballinteressert for å trives en langweekend i Catalonias hovedstad. For ordens skyld; fotballen vi serveres er en toppkamp når FC Barcelona tar imot Atletico Madrid!

Barcelona – noe for alle

Vi gjør ellers ikke store endringer i det rent praktiske opplegget. Vi flyr direkte med SAS tidlig morgen fredag 2.mars og er hjemme igjen utpå kvelden mandag 5.mars.

Toppkampen Barcelona-Atletico Madrid bør i utgangspunktet kunne bli en severdig forestilling med stor stemning blant om lag 90.000 på Camp Nou. Kampen er berammet til søndag 4.mars, men det kan bli endret til lørdag.

Barcelona har utrolig mye å by på og har blitt en sikker vinner blant nordmenn på storbyferie. I tillegg til fotballen legger vi opp til et program som vil inneholde sightseeing enten på lørdagen eller søndagen. Det innebærer en rundtur i byen der vi får se og besøke endel av alle severdighetene som har gjort byen kjent.

En vitamininnsprøyting

Besøkende beskriver byen som en sann vitamininnsprøyting. Hvem trenger ikke det etter en lang, norsk vinter? Hovedstaden i Catalonia, er byen med stor B.

Visste du at Eifelltårnet faktisk kunne ha stått i Barcelona i stedet for Paris? Gustave Eiffel, som konstuerte det praktfulle verket, tilbød først Barcelona tårnet sitt, men spanjolene takket nei. Hvem trenger det når de har Antoni Gaudís praktfulle verker, Pablo Picasso, Salvador Dali og Miguel de Cervantes?

Byen byr på en mengde opplevelser både historiske og kulturelle. Og de vakreste stedene i Barcelona ligger under åpen himmel.

Høres det fristende ut? Da er det bare å ta kontakt for mer info og påmelding. Vi har 33 plasser og vi råder interesserte til å være raske på labben; her kan det fort bli fulltegnet.

MESSI: Lionel Messi på nært hold i aksjon for Barcelona er hva vi kan friste med på weekendturen i mars.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.LES OGSÅ
annonse

annonse

annonse