annonse

Det gikk rykter om doble bøter ved fyllekjøring skjærtorsdag...

TRADISJON:
TRADISJON: At ungdommer fra norske rånemiljøer besøker Strömstad skjærtorsdag, er etter hvert blitt en godt etablert påsketradisjon. (Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix)

Politiet i Østfold ruster seg mot hordene av nordmenn som planlegger å ta påskefylla i Strömstad, men avviser at doble bøter mot fyll er et av tiltakene.

  • NTB

Tidligere onsdag meldte  Nettavisen og NTB at politiet i Halden og Strømstad planlegger å doble bøtene for fyll og ordensforstyrrelser når hundrevis av nordmenn tradisjonen tro drar til Strömstad for å feste.

Men det medfører ikke riktighet, opplyser operasjonsleder Terje Marstad ved Øst politidistrikt, som avviser at bøtesatser for ordensforstyrrelser i Østfold og Halden dobles skjærtorsdag. Marstad tror dette er en sak som skriver seg fra gammel dato.

Ifølge Nettavisen forbereder politiet i Strömstad seg til skjærtorsdag blant annet ved å hente inn forsterkninger fra hele regionen. Også norsk politi vil være på plass i grensebyen, skriver avisa.

I tillegg vil Systembolaget i Strömstad holde stengt skjærtorsdag.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.