annonse

Disse guttene har årets beste elevbedrift

LOKALE VINNERE:
LOKALE VINNERE: Her er guttene i Helletuten EB. Mathias Bjerkansmo, Carsten Grøven, Isak Fagermoen, Herman Kristiansen. Sebastian Kjølberg var ikke til stede da bildet ble tatt. (Foto: Privat)

De blide guttene i Helletuten EB stakk torsdag av med prisen for beste elevbedrift.

Seieren gjør at elevene fra Gressvik Ungdomsskole skal representere Østfold under Region Øst Mesterskapet for elevbedrifter i mai. 

Helletuten EB består av Mathias Bjerkansmo, Carsten Grøven, Isak Fagermoen, Herman Kristiansen og Sebastian Kjølberg. 

- Vi har lært masse, på en helt annen måte enn det vi er vant til på skolen, sier daglig leder i Helletuten EB, Herman Kristiansen. 

I juryens begrunnelse heter det at Helletuten EB har en flott og tydelig profil. 

"De har tro på eget produkt, og det har juryen også. Produktet løser et kjent problem på en god måte. Marekdet bør være stort, og elevbedriften har en godt gjennomtenkt prosess", heter det videre. 

Elevene i SmartSkift EB fra Haugåsen ungdomsskole stakk av med prisen som årets beste salgsteam, mens elevbedriften Rest er Best EB, også dem fra Gressvik ungdomsskole, fikk juryens wildcard, og ble kåret til beste IA-bedrift. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.