annonse

Dyar satser på KapitalKassen

TJENT GODE PENGER
SATSER: – Man lever A4 hvis man ikke risikerer litt. (Foto: Privat )

Dyar Al-Ashtari (21) håper han kan oppfylle andres lånedrømmer med sitt nystartede firma «KapitalKassen».

  • Rahand Bazaz

– Målet mitt er å gjøre hele prosessen med å ta opp lån mer ryddig, sier han til Demokraten.

Da Al-Ashtari var med i Demokratens gründerserie for noen måneder tilbake levde han ut sin «American dream» med forskjellige IT-jobber i USA. Nå har han kommet hjem til Norge.

– Jeg har alltid hatt lyst til å kombinere IT-kunnskapene med finansbransjen, men aldri helt visst hvordan jeg skal gjøre det på best mulig måte. Jeg føler at KapitalKassen er svaret jeg har lett etter lenge.

Lisleby-gutten vil gjøre det så enkelt som mulig for forbrukeren å bruke alt fra kalkulator til alle tjenester på nettsiden til han nystartede KapitalKassen.

– Markedsbehovet har blitt grundig analysert av mange, og så langt ser det ut til at jeg truffet riktig. Det trengs trolig noe som det jeg har startet nå, fortsetter 21-åringen fra Fredrikstad.

Røper ikke planene

Hvorfor velger du å starte noe så utradisjonelt som dette?

– Jeg har som livsmotto å ta sjanser. Jeg har alltid tatt sjanser i alt jeg gjør, og jeg føler at hvis vi ikke gjør det, så har vi egentlig ikke noe å glede eller grue oss til.

– Man lever A4 hvis man ikke risikerer litt.

Hva fremtiden bringer vil han ikke kommentere nå. Planene er likevel spikret for Dyar Al-Ashtari.

– Jeg kan ikke legge frem alle fremtidsplanene, men med KapitalKassen håper jeg å kunne selge plattformen til én av de største bankene etterhvert, avslutter Al-Ashtari.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.