annonse

Fikk det tøft i EM

TRØSTEFINALE:
TRØSTEFINALE: Sanne Sofie Høilund og Lucky fikk det tøft i årets EM. Det endte med 7.plass i trøstefinalen i Ungarn.
: (Foto: )

Fredrikstad og Omegn Rideklubbs Sanne Sofie Høilund (16 år) var med i EM i sprangridning i Kaposvar i Ungarn med sin ponni Lucky. Det endte med syvendeplass i trøstefinalen.

Hun åpnet EM bra med ett riv i første runde. I andre runde og tredje runde ble det flere riv slik at Sanne Sofie og Lucky dessverre ikke kom til finalen i år. De klarte dermed ikke å forsvare 11. plassen fra EM i fjor som de hadde som mål.

Hindrene i EM er hele 1,30 m høye og det er veldig teknisk krevende baner. Sanne Sofie red godt gjennom hele EM, men marginene var ikke helt på hennes side. Sanne Sofie og Lucky måtte dermed ri trøstefinalene der de etter en feilfri runde måtte ut i en omhopping.

Der endte de på en fin 7. plass. Ekvipasjen var også med på det norske laget som ble nr. 7 i laghoppingen.

Landsmesterskapet i sprangridning for hest er også arrangert nylig. Marlene Jensen red 1,30 m med sin hest Vogn’s Bernice. De endte på en fin 10. plass sammenlagt.

Charlotte Ødegård Frøland og Sancerre endte på en 10. plass sammenlagt i 1,20 m. I klassen hvor hinderhøyden var 1,10 m, ble det en fin 7. plass til Mathea O. Christiansen og Cocu SB Z.