annonse

Flere pågrepet etter skyting i Sarpsborg fredag kveld

POLITIET
POLITIET: (Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix)

Flere personer er pågrepet etter en skyteepisode i Sarpsborg fredag kveld. Ingen ble skadd i episoden.

  • NTB

– Det var en skyteepisode, trolig ved 21–22 tiden fredag. Det har vært løsnet skudd. Flere personer er pågrepet. Ingen er skadd, sier operasjonsleder Martin Schie i Øst politidistrikt til Sarpsborg Arbeiderblad.

Et område er sperret av ved Spar på Klavestadhaugen i Sarpsborg, hvor det ble skutt gjennom en vindusrute. Hunder og krimteknikere leter etter våpen i området.

Det har blitt løsnet minst ett skudd. Minst to personer har vært på åstedet, får SA opplyst av politiet.

– Vi ser meget alvorlig på dette. Skyteepisoden har funnet sted i et område med boliger og butikk. Det er derfor satt inn store ressurser i saken, sier politiførstebetjent Vidar Andersen, som leder etterforskningen.

Politiet ringer nå på hos naboer for å få eventuell informasjon. Hendelsen fredag kveld ble ikke meldt før i ettertid, derfor er tidspunktet usikkert.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.LES OGSÅ
annonse

annonse

annonse

Hei, 

×

Du leser første premium-sak

Du har nå lest 2 saker

×

Ha en fin dag!

Du har nå lest 3 saker

×

Tekst kommer her.

Du har nå lest 4 saker

×

Du har nå 1 plussak igjen. Men du kan nå også få ubegrenset tilgang i én måned for kun 1 krone