annonse

FORK gjorde rent bord

GULL
GULL: FORKS lag som vant laggull. Fra venstre Sofie Bjercke, Katja Nybø Arnesen, Amalie Skaug og Kaja Bøhaugen Olsen. (Foto: PRIVAT Bilde 2: Dina Killie og Bohey Arthur som tok sølv i ponniklassen.)
: (Foto: )
SØLV
SØLV: Dina Håvarsdotter Killi og Bohey Artur vant sølv etter omhopping. (Foto: )

Fredrikstad og Omegn Rideklubb arrangerte kretsmesterskap i sprangridning på Fredrikstad Ridesenter. FORKs ryttere tok gullmedaljene i alle klassene samt flere sølv- og bronsemedaljer.

I ponniklassen tok FORK alle medaljene. Sanne Sofie Høilund (16 år) med ponnien Lucky og Dina Håvardsdotter Killi (15 år) med Bohey Arthur red feilfritt gjennom to omganger og det måtte en omhopping til før Sanne Sofie ble kåret som vinner etter en rask og feilfri omhopping. Bronsen gikk til Sofie Andersen (12 år) med ponnien Mørbak’s Maji.

I juniorklassen (ryttere opp til 18 å) ble det gull til Sofie Bjercke (18 år) og Brasil. Også de måtte ut i en omhopping før gullet var sikret.

I klassen for unge ryttere (ryttere opp til 21 år) ble det firedobbelt til FORK. Katja Nybø Arnesen (19 år) med Bagatell var eneste feilfrie ekvipasje gjennom to runder og sikret gullmedaljen. Sølv gikk til Amalie Skaug (18 år) med Air Jumper mens Hannah Ødegård (21 år) med Grey Stepper kapret bronsen. Fjerdeplassen gikk til Madeleine Flodin (20 år) og Cathleen.

I seniorklassen red Kaja Bøhaugen Olsen (22 år) med hesten Chacez feilfritt i to runder som eneste ekvipasje og tok således gull.

: Foto:

Gull og sølv i lag

I laghopping stilte 10 lag. FORK stilte med tre lag og tok gull og sølv i lagkonkurransen. På gullaget red Sofie Bjercke med Brasil, Katja Nybø Arnesen med Belle Carla H, Amalie Skaug med Air Jumper og Kaja Bøhaugen Olsen med Chacez. Sølvet gikk til Torunn Merete Bye med Byes Melody Cash, Hannah Ødegård med Streber, Madeleine Flodin med Cathleen og Charlotte Ødegård Frøland med Cartina.

Baltic Cup

Samtidig som KM ble arrangert var det også Baltic cup i Kristiansand. Baltic Cup er et stevne for nordiske deltakere. FORK’s ryttere imponerte også her.

Mathea O. Christiansen (12 år) red solid hele helgen. Med ponnien HB Ginger Spice ble det en 1., 2. og 4. plass individuelt. Mathea var også med på Norges lag som tok andreplassen i lagkonkurransen. Mathea red også childrenklassen, som er for ryttere mellom 12 og 14 år som rir hest. Med hesten Cocu SB Z ble det tre andreplasser. Mathea var også her med på Norges lag som tok seieren i lagkonkurransen.

SØLV
SØLV: Dina Håvarsdotter Killi og Bohey Artur vant sølv etter omhopping. Foto:

Ylva Høidal (12 år) med Deville var også med på Norges lag. I tillegg tok Ylva og Deville en individuell tredjeplass i childrenklassen. Rikke Johannessen red på Norges andrelag som red inn til en andreplass. I tillegg tok Rikke en individuell femteplass med Liberty i childrenklassen. Rikke stilte også i ponniklassen med Lakeview Will He Be med beste resultat en syvendeplass.

Mira Høidal (15 år) red også godt i helgen. Med hesten Shelby red hun inn til en første- og en andreplass i de individuelle juniorklassene mens det ble en femteplass med hesten Høidals Epos. Med Norges lag var også Mira med på sikre seieren.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.