annonse

God start for Rusta i Rygge

Rusta Rygge
Rusta Rygge: Rusta Rygge (Foto: Johnny Vaet Nordskog)

Snart to år etter at Rusta flyttet inn på Rygge Storsenter kan den svenske varehuskjeden melde om at antall handlende er langt over forventning.

Siden åpningen av Rusta-varehuset i November 2015, har varehuset opplevd stigende interesse i lokalområdet, samt en økning av lojale kunder. Til sammen har 1 av 2 ryggesokninger handlet på Rusta siden åpning. Langt over forventning, sier norgessjefen selv.
 
– Vi visste at det var stor interesse for lavpriskategorien i Rygge, men at den var så stor var det ingen som forventet. Vi er veldig glad og stolt over jobben som er lagt ned, og er klare for å jobbe minst like hardt for å fortsette suksessen, sier norgessjef, Erlend Kramer.

Ser lyst på fremtiden

Rusta tilbyr kundene nesten alt til hjemmet til svært gunstige priser. Norgessjefen gleder seg stort til fortsettelsen, spesielt nå som 550 julevarer er på vei inn i hyllene.
 
– Vi merker tydelig at julesesongen nærmer seg. Både når det gjelder besøkstallene og interessen rundt belysning og dekorasjoner, forteller Kramer.
 
Med sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon kan varehuskjeden holde prisene nede uten at det går på bekostning av kvalitet. Rusta har innredning, forbruksvarer, sesong- og DIY-produkter for de som vil fornye og fylle opp innendørs og utendørs. 
 
Norgeslanseringen av Rusta har gått så bra at de til nå 19 varehusene skal øke til hele 25 innen sommeren 2018. I løpet av første halvår av 2018 åpner Rusta nye varehus i Hamar, Lyngdal, Stord, Arendal, Haugesund, og Fredrikstad. 

Lanserer kundeklubb

Mens det stadig dukker opp nye Rusta-varehus andre steder i Norge, håper norgessjefen på enda flere lojale kunder når de nå lanserer sin kundeklubb. Fra og med 11. oktober kan handleglade fra Rygge bli med i Club Rusta, hvor man får medlemstilbud, 365-dagers åpent kjøp, og tilgang på all kjøpehistorikk på ett og samme sted. For de mest ivrige kundene får man også forhåndsinformasjon om nye produkter og kampanjer. 
 
–  Å bli medlem i Club Rusta er kostnadsfritt og helt digitalt. Det er mange kunder som besøker oss på Rygge Storsenter, og da er det gledelig å kunne gi flere og bedre tilbud desto oftere man handler hos oss, avslutter norgessjefen.
 
I november i fjor ble Club Rusta lansert i Sverige og er allerede en braksuksess med rundt 1,3 millioner medlemmer.