annonse

Hareide støtter ikke en regjering med Frp

TYDELIG
TYDELIG: – Vi har vært tydelig på at vi ikke støtter en regjering som Frp er del av, sier Knut Arild Hareide. (Foto: NTB Scanpix)

– Vi har vært tydelig på at vi ikke støtter en regjering som Frp er del av, sier Knut Arild Hareide.

  • NTB

Partileder Knut Arild Hareide sier han tar ansvar for at KrF ikke nådde godt nok fram med sitt budskap, og lover å stå hardt på for å gjenreise partiet.

– Jeg tar min del av ansvaret for at vi ikke kom skikkelig gjennom med vårt budskap. Men vi skal jobbe hardt sammen hver eneste dag for at KrFs stemme skal bli hørt og få innflytelse på Stortinget over politikken, sa Hareide på Kristelig Folkepartis valgvake like etter klokken 22.

– Vi har vært i bølgedaler før. Vi skal reise oss igjen. Vi skal komme tilbake med full styrke. Jeg er inspirert til å stå på, for KrFs politikk trengs virkelig, sa Hareide i sin tale.

Hareide sa også at valgkampen har hatt sin oppmerksomhet rundt det han kalte spill og meningsmålinger, mens hans eget parti har snakket om politikk.

– På vegne av KrF: Det har kostet å være ærlig. Vi har vært tydelige. Vi ønsker en regjering som består av sentrum og Høyre med Erna Solberg som statsminister. Vi har vært tydelig på at vi ikke støtter en regjering som Frp er del av. Til det er den politiske avstanden for stor, sa Hareide, som la til at det er for tidlig å konkludere med noe før valgresultatet er klart.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.