annonse

Hyllet den lille, store prinsen på City Scene

PRINCE-SHOW
PRINCE-SHOW: Det skjedde mye på scenen under lørdagens Prince-hyllest. (Foto: )
MASTERGRAD I PRINCE
MASTERGRAD I PRINCE: Christer Falck (t.v) og Petter Aagaard har skrevet bok sammen om Prince. (Foto: )

Lørdag kveld inntok Christer Falck & co. City Scene med en heidundrende hyllest til Prince.

  • Rebecca Holbye

Prince var jo ikke til stede, men det skulle man trodd. Prince-tolkerne leverte et sceneshow med vokalister, musikere og dansere som gledet publikum med imponerende prestasjoner.

De svaiet og klappet i takt med musikken, og tårene rant når de kjente klassikerne lød fra scenen. Artistene utleverte seg til det fulle; dette var det tydelig at de hadde gjort før.

På turné

Christer Falck er opptatt av å hedre Stjernelaget med bl.a. Odd Einar Nordheim, Petter Aagaard, dansere og syvmanns orkester som har besøkt en rekke scener før de besøkte Fredrikstad på lørdag. Med guide og «storyteller» Christer Falck i spissen ledet ensemblet publikum gjennom et to timers show som hyllet Prince.

Christer Falck, hele Norges Princolog, har lang erfaring med Prince. Det samme har makkeren Petter Aagaard. Med denne duoen i fronten garanterte showarrangøren at publikum ville forlate City Scene litt mer lilla, litt mer funky og mye klokere på Prince.

De leverte deretter, og publikum kunne fornøyd dra hjem etter en dose med the funkmeister.

Lang erfaring

Christer Falck fikk ideen om å hylle sitt aller største artistikon da Prince døde i fjor. Han fikk med bestevennen og gjensidig Prince-entusiast Petter Aagaard på laget.

Duoen hadde allerede et felles bokprosjekt bak seg, de ga nemlig ut boken Prince «Shockadelica» i 2014. De har også drevet fanklubb, spilt i Prince-coverbands og gitt ut tribute-CD.

Mellom musikknumrene under lørdagens konsert kunne publikum bryne seg på morsomme historier fra flere av duoens møter med Prince.

De har sett Prince 86 ganger til sammen, men ikke alle møtene har vært like behagelige. Disse historiene skapte latter og god stemning.

Blant annet kunne Falck fortelle om hvordan det føltes å miste daten sin til idolet, og at han kun klarte å stotre frem «I am Norwegian» da han møtte Prince ansikt til ansikt.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.