Nyheter

Mistanke om ruskjøring

E6 er stengt i sørgående retning etter ulykke mellom to biler.

To biler har vært involvert i en trafikkulykke på E6, cirka 700-800 meter nord for avkjøringen til Solli.

Bilene kjørte begge sørover. Ifølge Frode Petersen i politiet har vitner forklart at den ene bilen, en rød Audi, lå i venstre kjørefelt. Denne bilen skal ha fått sleng på bilen og deretter kontrasleng før den kolliderte med bilen innenfor, en sort Mitsubishi.

Begge bilene har kjørt tvers gjennom viltgjerdet. Audien havnet på jordet, cirka 60 meter fra der den kjørte ut gjennom viltgjerdet. Den andre ble liggende på siden i Finstadgata, en liten grusvei ved siden av E6.

Det skal ha vært to personer i audien og kun sjåfør i mitsubishien. Den kvinnelige passasjeren i audien skal ha vært bevisstløs en periode, men alle tre skal ha vært ved bevissthet da de ble fraktet med ambulanse til sykehus, opplyser Petersen.

Operasjonsleder Villy Meier i Østfold politidistrikt opplyser at fører av den røde audien fremsto som ruset og at nødvendige prøver blir tatt av ham.

- Vedkommende har heller ikke gyldig førerkort og blir anmeldt, opplyser Meier i politiets medielogg.

Begge bilene har fått store materielle skader.

Østfold politidistrikt fikk melding om ulykken klokken 08.00. Politiet melder at E6 sørover er stengt mellom Missingmyr og Solli. Det er omkjøring via fylkesvei 118. Politiet dirigerer trafikken.

Både ambulanser, politi Sarpsborg brannvesen og Moss interkommunale brannvesen rykket ut etter melding om ulykken.

Mer fra Dagsavisen