annonse

Knivstakk sin egen far i brystet flere ganger

SIKTET
SIKTET: Kvinnen er siktet. (Foto: Andreas Utberg)

Kvinnen som har innrømmet å ha knivstukket en mann i 70-årene i en leilighet i Fredrikstad tirsdag, er siktet for drapsforsøk.

  • NTB

Kvinnen i 50-årene knivstakk sin egen far i en leilighet på Cicignon.​

Hun erkjenner knivstikkingen, men ikke for drapsforsøk, ifølge Fredriksstad Blad.

Kvinnen, som er i 50-årene, har i avhør erkjent å ha knivstukket mannen, ifølge Fredriksstad Blad. Mannen ble sendt til sykehus med alvorlige skader, men er utenfor livsfare.

– Hun erkjenner straffskyld for knivstikkingen, men ikke for drapsforsøk, forteller kvinnens forsvarer, advokat Vigdis Brandstorp.

Det skal ha vært en årelang familiekonflikt mellom de to som eskalerte i knivstikkingen tirsdag kveld i en leilighet i bydelen Cicignon i Fredrikstad.

Kvinnen i 50-årene har samtykket til varetektsfengsling i to uker med brev- og besøkskontroll. Verken kvinnen eller offeret er kjent for politiet fra tidligere.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.