annonse

Kulturskoleelever på Hvaler imponerte stort

Solister foran
Solister foran: Frøya Sofie Lunde og Filip Fagerås. Foto; Tobias Eriksen (Foto: )

Onsdag kveld holdt kulturskolens elever konsert på Kornmagasinet. Kornmagasinet var nesten fullt, og det var tydelig at publikum likte hva de hørte.

  • Ask Bankerud

Susanne Klerud, sanglærer på Hvaler kulturskole og lokalkjent sangerinne, var veldig fornøyd med konserten da vi snakket med henne i ettertid.

– Jeg synes sangerne våre var kjempeflinke. Noen var litt nervøse, men jeg synes de taklet det på en veldig bra måte, roste sanglæreren. Musikkelevene driver et tett samarbeid med Hvaler filmskoles elever. I går var filmskoleelevene på plass for blant annet å filme, ta bilder og gjøre intervju fra konserten.

– Vi har et veldig godt samarbeid med Hvaler filmskole. Jeg vil gjerne benytte anledningen til å takke filmskolelærer Terese Bratten for et veldig godt samarbeid, fortsatte Klerud. Klerud sang selv på konserten, og fikk stor skryt av Hvaler Kulturskole for hennes opptreden på konserten.

Ny konsert den 10. desember

Klerud kan opplyse om at Hvaler kulturskoles musikkelever vil arrangere en ny konsert den 10. desember. Den kvelden vil konserten holdes på Kjeller’n fritidsklubb på Asmaløy.

– På den konserten ønsker vi å nå ut til en enda større gruppe enn vi gjorde i kveld. Så jeg håper mange vil ta turen for å høre de flinke sangerne våre på kulturskolen, avsluttet Klerud som ser frem til konserten i desember.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.LES OGSÅ
annonse

annonse

annonse

Hei, 

×

Du leser første premium-sak

Du har nå lest 2 saker

×

Ha en fin dag!

Du har nå lest 3 saker

×

Tekst kommer her.

Du har nå lest 4 saker

×

Du har nå 1 plussak igjen. Men du kan nå også få ubegrenset tilgang i én måned for kun 1 krone