annonse

Kvinne pågrepet for knivstikking på Cicignon

SIKTET
SIKTET: Kvinnen er siktet. (Foto: Andreas Utberg)

En kvinne i 50-årene er pågrepet etter at en mann i 70-årene ble brakt til sykehus med kritiske skader etter å ha blitt knivstukket i Fredrikstad tirsdag kveld.

  • NTB

Mannen er utenfor livsfare, og politiet opplyser at de håper på å få avhørt ham så fort som mulig.

I mellomtiden gjennomfører politiet avhør av den pågrepne kvinnen i 50-årene, opplyser Tore Løwengreen, lederen for vold- og sedelighetsavsnittet i Østfold-politiet, til NTB ved 11-tiden.

Han har foreløpig ikke oversikt over hva kvinnen er siktet for, men sier saken foreløpig dreier seg om grov kroppsskade.

– Om hun har forsøkt å drepe fornærmede eller ikke, vil jeg ikke spekulere på før vi har fått gjennomført avhør, sier han.

Han bekrefter at det er en relasjon mellom fornærmede og den pågrepne, men vil ikke utdype denne før etter avhøret. Hendelsen fant sted i en leilighet i bydelen Cicignon i Fredrikstad klokken 22.08 tirsdag kveld.

Politiet har avhørt vitner i saken og foretar rundspørring i leilighetsbygget onsdag ettermiddag. De vil foreløpig ikke si noe mer om hendelsesforløpet.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.