annonse

Matilda klar for Idyllfestivalen

Klar
Klar: Matilda Gressberg inntar Idyllfestivalen 2017. (Foto: )

22 år gamle Matilda Gressberg fra Eidskog er klar for Idyllfestivalen 2017.

Den 22 år gamle artisten er allerede et etablert navn i musikkverdenen. Hun slapp debutalbumet «A Heart» i oktober 2012, og albumets første singel «When Something Ends» ble listet på både P1 og P3.

– Matilda er en ung artist som allerede har flere hits bak seg. Hun er kjent for sin særegne stemme, noe vi mener vi passe inn på et fullsatt Stortorv midt i Fredrikstad sentrum. Hennes siste låt «Apologizeer» er listet inn på A- og B-lista til P1/P3, og har lenge vært den mest spilte på P3. Musikkvideoen har også fått mye oppmerksomhet rundt serien SKAM, sier Terje Olsen i Idyllfestivalen.

Matildas andre album «Serendipty» ble sluppet i 2015. Her tok artisten lytterne med gjennom et år i Matildas liv, i noe som er beskrevet som et personlig og hjertefølt album.

Arrangørene opplyser samtidig om at Stortorvet kan by på plasstrøbbel i årene fremover.

– Hva som skjer og hvor Idyll vil være i 2018 er enda ikke satt, men det må vi snart bestemme oss for. Aller helst vil vi vokse i byen, men da må vi begynne å stable folk i høyden, opplyser Olsen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.