annonse

Nesten 10.000 kinobilletter solgt

Kinodagen
Kinodagen: Blide gutter på den store kinodagen; (fra venstre); Noa, Jakob og Tristan. (Foto: Ask Bankerud)

– Vi er veldig fornøyde med den helgen vi har hatt, fortalte kinosjef Jørgen Søderberg Jansen.

  • Ask Bankerud

Hele 9703 kinobilletter ble solgt til de i alt 72 filmene som ble vist på lørdagen. Antall solgte billetter på kinodagen var tredje beste resultat i kinodagens historie i Fredrikstad. 

Fredag ble årets store kinodag arrangert på Fredrikstad kino. Kinodagen er blitt en årlig tradisjon, og begynte helt tilbake i 1987. Det ble vist kinoforestillinger hele dagen på Fredrikstad kino, Blå Grotte og Bibliotekets aula. 

– Det var veldig gøy med så stort oppmøte. Det gir oss stor motivasjon til å videreutvikle konseptet og fortsette og forbedre konseptet til neste år. Jeg håper mange også vil finne turen til Fredrikstad kino neste år, avsluttet kinosjef Søderberg Jansen.

Begeistret for den store kinodagen

Noa, Jakob og Tristan var tre av de besøkende på den store kinodagen. De var veldig fornøyde med kinodagen.

– Vi synes kinodagen er kjempebra, fortalte de tre guttene samstemt. De så filmen Kaptein Supertruse, og var veldig fornøyde med lørdagens opplevelse.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.LES OGSÅ
annonse

annonse

annonse

Hei, 

×

Du leser første premium-sak

Du har nå lest 2 saker

×

Ha en fin dag!

Du har nå lest 3 saker

×

Tekst kommer her.

Du har nå lest 4 saker

×

Du har nå 1 plussak igjen. Men du kan nå også få ubegrenset tilgang i én måned for kun 1 krone