annonse

Petter «Katastrofe» Kristiansen takker nei til all reality-TV fremover

VIDERE
VIDERE: Petter Kristiansen videre. (Foto: Thomas Reisæter / TV2)

«Skal vi danse»-opptredenen ga ikke Fredrikstad-mannen mersmak.

  • Rahand Bazaz

Det er VG som omtaler Katastrofe og hans nekt til alle reality-TV. Han var med i TV2s danseshow i fjor høst og brukte flere måneder med trening og opptreden ukentlig.

– Det var veldig moro, og jeg angrer ikke på at jeg var med, men nå sier jeg nei til alt, sier Petter «Katastrofe» Kristiansen til VG.

Han er Fredrikstads store «partymaker» og er godt inne på listene som huser flere av sommerhitene. «Katastrofe» og hans låter er elsket av folket og over seks millioner har til nå streamet sangene på Spotify.

– Etter fem-seks timer med dansing, var jeg møkklei dansing, men da jeg møtte folk lurte de på hvordan det gikk med dansingen. Det må da være mulig å snakke om noe annet enn dansing, tenkte jeg. Da innså jeg at om jeg var på TV, fikk folk noe å prate om, forklarer han.

Petter «Katastrofe» Kristiansen er artist på full tid og lever av musikken i aller høyeste grad. Etter opptredener med blant annet Marcus og Martinus har han fått en variasjon i sine følgere på de fleste sosiale medier.

– Det har kommet til både noen yngre og eldre. Etter låta med Marcus og Martinus, dro jeg på med en del nye instafølgere, og etter «Skal vi danse» var det noen rundt 40 som kom på konserter.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.