annonse

Politiet advarer mot kjøp fra én Fredrikstad-forhandler

ØKER:
ØKER: Antall anmeldelser av seksuelle overgrep mot barn har økt kraftig, men politiet mottar færre anmeldelser om vinningskriminalitet. (Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad)

Politiet advarer.

  • Rahand Bazaz

– Vi har gjennom flere år mottatt mange anmeldelser fra kunder som hevder de ikke har fått oppgjøret sitt, bekrefter kriminalsjef Rune Albertsen ved Fredrikstad politistasjon til motor.no.

Det er bruktbilforhandlerne Autopris i Fredrikstad og Tuana Cars på Strømmen på Romerike både NAF og politiet advarer mot.

– Bruktbilfirmaene signerer kontrakter med private bruktbilselgere. Kundene leverer fra seg bilen, og blir lovet at pengene samtidig blir overført. Men pengene kommer ikke, forteller Vigdis Svennungsen, leder i NAF Advokat, som er NAFs egen advokatavdeling til nettsiden.

Advarer

Politiet i Fredrikstad mener det har pågått over langt tid og at dette ikke er noe nytt. 

– Det kan virke som at bilforretningen til slutt betaler oppgjøret, i hvert fall deler av det, når kundene ikke gir seg og krever oppgjør, sier Albertsen.

Samtidig kommer politiet med et svært nyttig råd - om man ikke ønsker problemer med pengene.

– Vi anbefaler folk å utvise forsiktighet ved handel med dette firmaet og forsikre seg om at oppgjør foregår på rett måte. Kundene må få en bekreftelse på at penger er overført før de signerer kontrakten, sier Albertsen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.LES OGSÅ
annonse

annonse

annonse