annonse

Politiet etterforsker babydødsfall i Sarpsborg

POLITI:
POLITI: Politiet er på plass i Mysen. (Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad )

Politiet har innledet etterforskning etter at et fire måneder gammelt spedbarn ble funnet død i en leilighet i Sarpsborg torsdag kveld.

Barnet ble funnet i en leilighet i St. Marie gate i østre bydel, og politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig. Ingen er foreløpig siktet i saken, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

– Jeg kan bekrefte at vi etterforsker et mistenkelig dødsfall etter at et spedbarn ble funnet død i en leilighet i Sarpsborg sentrum i går, opplyser kriminalsjef Kai Andersen hos politiet i byen fredag.

Torsdag kveld opplyste politiet at de etterforsket dødsfallet rutinemessig og at saken da ikke hadde status som et mistenkelig dødsfall.

Andersen bekrefter at politiet har arbeidet med saken torsdag kveld og natt til fredag, og at de nå anser dødsfallet for å være mistenkelig. Barnet vil bli obdusert.

– Vi avventer svarene fra de rettsmedisinske undersøkelsene. En obduksjon av avdøde vil ikke skje før på mandag, sier kriminalsjefen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.