annonse

Selger leketøysbutikk etter kun ett års drift

ØSTSIDEN STORSENTER
ØSTSIDEN STORSENTER: (Foto: Tomm Pentz Pedersen)
ØSTSIDEN STORSENTER
ØSTSIDEN STORSENTER: (Foto: Tomm Pentz Pedersen)

I november 2016 satset innehaverne av Gressvik leker, Maria og Cato Rummelhoff Olsen, på en ny leketøysbutikk på Østsiden Storsenter. Nå er butikken til salgs og paret skal bruke tiden på drift av butikken på Gressvik Torg.

  • Tomm Pentz Pedersen

Østsiden leker er en søsterbutikk til Gressvik leker og har avtale med kjeden Ringo. 

– Det er litt bittert, men vi må innrømme at drift av butikken på Gressvik og samtidig oppstart av en ny forretning på Østsiden ble for mye jobb på person, forteller Maria Catharina Rummelhoff Olsen.

– Jeg ønsker å opprettholde god kvalitet på butikkene og da rekker dessverre verken tiden eller egen helse til. 

Netthandel tar omsetningen 

Maria Olsen ser at netthandel spiser godt av omsetningen i bransjen. 

– Det har endret seg mye de siste tre årene, noe som også gjelder kundenes handlevaner i butikkene nå før jul. I tillegg til økt netthandel har selvfølgelig også Black Friday vært med på å endre hvordan omsetningen fordeler seg i ukene før jul!

Har tro på Østsiden

I salgsannonsen skriver Rummelhoff Olsen at de fikk en unik mulighet til å åpne butikk på det nye storsenteret på Østsiden. Men; «Vi må være ærlige å innrømme at dette var litt økonomisk prematurt og et vel stort eple å bite over». 

– Samtidig skulle jeg mer enn gjerne ha vært med på utviklingen av Østsiden Storsenter, men da måtte vi hatt større økonomiske ressurser og jeg en bedre helse. Det er garantert marked for en leketøysbutikk på Østsiden hvor det snart er 30 000 innbyggere, og det finnes som kjent ingen konkurrenter mellom Fredrikstad og Sarpsborg.