annonse

Sensommerfest og stor ståhei

Sensommerfest
Sensommerfest: Den norske hip hop-gruppen Klovner i kamp fra Tåsen i Oslo består av medlemmene Aslak Hartberg, Esben Selvig (Dansken) og Thomas Gullestad (Fingern). I august kommer de til Fredrikstad for å lage stemning. (Foto: )

Fredrikstad er bortskjemte med suksessrike festivaler. Christian Brevik og Ocean Club ønsker nå å slå til med enda en begivenhetsrik fest denne sommeren.

  • Rahand Bazaz

«Festen vil finne sted den 18. og 19.august på P-Plassen på Dampskipsbrygga og er «Bryggas» gave til Fredrikstad by og dens befolkning i anledning av byens 450 års jubileum.»

Slik starter pressemeldingen som er sendt ut. Brevik mener byen trenger slike samlingspunkter, særlig på sommeren.

– Det er slik arrangement publikum ønsker. Vi har Idyllfestivalen, Månefestivalen og ikke minst Glommafestivalen som gjør det bra, sier Brevik innledningsvis i intervjuet.

Godt lag

Store deler av næringslivet i byen er med på å arrangere sommerfesten som har plass til opp i mot 2000 mennesker. Christian Brevik håper å fylle alle plassene og lage den elektriske stemningen byen har fått merke tidligere i sommer – nok en gang.

– Vi har hovedattraksjonen «Klovner i kamp» som mange allerede har kjøpt billetter til. Det er kanskje en sjanger som vi ikke har sett i byen før, men da vi fikk muligheten, så slo vi til.

Mange av oss kjenner trolig ikke alle artistene som er med og bidrar på de festivalene vi har i sommer, og Brevik tror mange kommer for å være sammen og dele tiden med kjente og kjære.

– Så har vi også en allsangsdel hvor det passer for alle som liker god musikk og stemning. Noen vil sikkert bare høre på Chris Medina eller rett og slett være i godt lag sammen, fortsetter han.

Vil treffe alle aldergrupper

– Grunnen til at vi kan kjøre på med så lav pris som vi gjør er at næringslivet er med og bidrar. De vil Fredrikstad godt og det samme sier politiet.

Han tror ikke på en voldsom økonomisk gevinst når kroner og ører skal telles opp en sen augustdag denne sensommeren.

– Vi håper å treffe de forskjellige aldergruppene i hvert fall, og det er midt i fadderuka til høgskolen og ikke minst siste uka før skolestart for de fleste, så dette kan bli bra, sier han.

Arrangementet som arrangeres av Ocean og OMG primært ønsker samtidig å benytte seg av lokale profiler. Maria Mohn vil styre showet og arrangørene vil også at byens lokale idrettslag og foreninger kan ta del i arrangementet og tilbys ulike dugnadsjobber.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.