annonse

Staysman ble årets julenisse: – En humørspreder

STAYSMAN
STAYSMAN: (Foto: Dag Solheim)

Torsdag formiddag ble Stian «Stays-man» Thorbjørnsen tildelt utmerkelsen «Årets julenisse» på Gamlebyen kulturhus.

  • Ask Bankerud

Utmerkelsen er et samarbeid mellom den lokalpatriotiske foreningen Fredrikstad Bryggeriets Venner og Hansa Borg Bryggerier. Utmerkelsen «årets julenisse» er ment å bli en årlig tradisjon som skal tildeles en person som sprer positivitet og glede.

Thorbjørnsen selv var strålende fornøyd med utmerkelsen.

- Jeg setter veldig stor pris på prisen. Det er ikke ofte jeg får slike priser, så jeg ble litt overrasket. Men jeg er veldig fornøyd. Thorbjørnsen var også veldig fornøyd med begivenheten på Gamlebyen Kulturhus.

– Det har vært en veldig hyggelig formiddag med god mat og drikke, og bra mennesker, uttalte Thorbjørnsen blid.

Dag Solheim var full av lovord om årets julenisse.

– Stian er en veldig bra mann. Han er en humørspreder, og er med på alt som er gøy akkurat som julenissen. Så jeg synes han kler utmerkelsen veldig godt, roste Dag Solheim.

Juleøl

2017-utgaven av Fredrikstad juleøl ble også lansert på Gamlebyen Kulturhus torsdag formiddag.

- Årets Fredrikstad Juleøl er for første gang brygget på lokalt korn, og det er tappet 50 000 flasker av butikk-ølet og 30 000 av den sterkere pol-varianten, fortalte bryggerimester Åge Willy Olsen som i år har brygget sitt siste juleøl før han går over i pensjonistenes rekker.

Prisvinner Thorbjørnsen er å se på tv-skjermene den 3.januar da han deltar i det som blir en ny sesong av Kjendisfarmen på TV2.