annonse

Sven Anders' etterfølger er klar i FFK

KLAR
KLAR: Den tidligere golfproffen Lars Petter Brovold (38) går inn i rollen som Salgs- og Markedsleder og er på plass på Stadion fra 1. september. (Foto: FFK)

Lars Petter Brovold blir ny salgs- og markedsleder i FFK.

  • Rahand Bazaz

– Jeg gleder meg til å ta fatt på den nye jobben. Idrett har vært en stor og viktig del av livet mitt, og jeg ser frem til nye utfordringer i en så stor klubb som FFK, sier Brovold. 

Det skriver Fredrikstad FK på sine hjemmesider idag.

– Lars Petter sine hovedoppgaver blir å pleie alle våre gode samarbeidspartnere og jobbe aktivt for å verve nye. I tillegg blir det viktig å se på nye muligheter for å øke markedsinntektene til klubben gjennom kreative og ettertraktede tiltak som gjør FFK til en enda mer populær samarbeidspartner.

Lars Petter Brovold er fra Fredrikstad og er en tidligere golfspiller på høyt nivå. Han var profesjonell golfspiller i perioden 2004 til 2010.

Han kommer fra lederstillinger i Gamle Fredrikstad Golfklubb og starter 1.september. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.