annonse

Tor-Kristian Karlsen gir seg i Maccabi Haifa

: London, England 20140902. Martin Ødegaard kobles til storklubber over hele Europa, men fotballekspert Tor Kristian Karlsen (bildet) fraråder stjerneskuddet å velge en engelsk klubb. (Foto: Espen Hartvig / NTB scanpix)

Den tidligere FFK-direktøren Tor-Kristian Karlsen gir seg som sportsdirektør for den israelske klubben Maccabi Haifa etter sesongslutt.

  • NTB

Ett år etter at Tor-Kristian Karlsen ble presentert som sportsdirektør i israelske Maccabi Haifa er eventyret over. Karlsen, som bekrefter dette til TV 2, sier at det ikke ligger noen dramatikk bak avgjørelsen.

– Etter en helhetsvurdering, altså sportslig og personlig, synes jeg det er riktig å overlate stillingen til noen andre – og har meddelt at jeg kan fortsette fram til de finner en erstatter, sier Karlsen, som var klubbens første sportsdirektør.

Karlsen sier det ikke har vært opplagt hvor ansvarslinjene trekkes og hva man har mandat til å gjøre på egen hånd i jobben.

– I Israel har man heller ikke den samme tilnærmingen til strukturer og langsiktig tenkning som jeg er vant til fra de fleste europeiske land jeg har tidligere arbeidet.

Kunne du ønske deg Tor Kristian Karlsen tilbake i FFK? Kjør debatt under denne saken!

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.