annonse

– Backman på vei til finsk hockey

RASENDE
RASENDE: Kaptein Victor Backman. (Foto: Tommy Skauen)

Victor Backman (25) skal være på vei til finsk hockey, skriver svenske medier.

  • Rahand Bazaz

Forrige sesongs Stjernen-spiller Victor Backman takket for seg i Fredrikstad for litt over én uke siden. Nå skal han være på vei til finsk hockey, uten at det er nevnt hvilken klubb.

– Etter en kanonsesong i norske Stjernen, så har han nå blitt enig med et lag i den finske ligaen, skriver MrMadhawk.se som blir sitert av Expressen.

Videre skriver nettstedet at avtalen enda ikke er bekreftet, men det er ventet en presentasjon av spilleren i den nærmeste fremtid. 

KAPTEIN
KAPTEIN: Victor Backman. Foto: Tommy Skauen

Likte seg i Stjernen

Backman var full av lovord om tiden i Stjernen, men meldte seg klar for større utfordringer etter oppholdet i Fredrikstad. Det bekreftet

– Jeg håper Stjernen fortsetter sin satsing og tar steg også neste år. Interessen for klubben har uten tvil økt, sa Victor Backman til Demokraten.

Backman var nærmest en åpenbaring i Stjernen fra første kamp, og hadde gullhjelmen i store deler av sesongen. Han var hjernen bak mange av scoringene til de røde fra Fredrikstad.

25-åringen fra Öckerö utenfor Gøteborg stod for 54 målpoeng på 40 kamper i grunnserien. I sluttspillet mot Stavanger Oilers spilte han kun to av fire kamper, men noterte seg likevel for ett mål og én assist.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.