annonse

Bekreftet: Tim Nilsen vender tilbake og blir FFK-spiller

KLARE
KLARE: Oscar Lopez Borgersen, Per-Mathias Høgmo og Tim Nilsen. (Foto: FFK)

Tim Nilsen (25) spilte for FFK i 2015, og nå vender han tilbake til de rødhvite.

  • Rahand Bazaz

– Jeg er utrolig takknemlig for å få være endel av Fredrikstad Fotballklubb igjen. Jeg håper dette året er begynnelsen på noe stort for klubben og byen, jeg er veldig stolt av å få være en del av dette prosjektet.

Slik lyder meldingen fra Tim Nilsen på klubbens hjemmesider. Spilleren er et kjent navn for mange med et FFK-hjerte, da han spilte for klubben i 2015.

Han har tidligere spilt for blant annet FK Khimki, Mjøndalen, Løv-Ham, Fyllingsdalen og Nest-Sotra Fotball.

25-åringen ble hentet på lån av daværende FFK-trener Arne Erlandsen, og noterte seg for ti kamper i drakta. Med bergenseren på plass vil lagets tropp være spikret og Per-Mathias Høgmo har 22 spillere til rådighet denne kommende sesongen.

– Hardtarbeidende 

Torsdag bekreftet Joacim Heier at klubben hadde signert 22-åringen Oscar Lopez Borgersen, og at han dermed kom til å slutte seg til FFK-troppen etter å ha signert fredag.

– Tim og Oscar er to spennende signeringer. Oscar er på tross av sin relativt unge alder en ledertype som har et stort engasjement i spillet sitt. Han kan bekle flere roller i midtbaneleddet. Jeg gleder meg til å se han utvikle seg videre i FFK drakten. B

Om Nilsen forteller han følgende.

– Tim er en hardtarbeidende spiss som scorer mål. Han har et tungt skudd og er gjennombruddshissig i stilen. Han har uttrykt et brennende ønske om å få komme til Fredrikstad for å bidra til at vi når våre mål.

– Begge disse signeringene er med på å styrke vår treningsgruppe og dermed gjøre oss bedre rustet til årets sesong, sier Per-Mathias Høgmo til klubbens hjemmesider.

Følgende spillere er uaktuelle for morgendagens kamp mot Örgryte i Gøteborg:

Mads Nielsen (belastningsskade lyske – klar neste uke)

Tomas Lopez Borgersen (syk)

Leo Olsen (syk)

Joona Veteli (leddåndsskade kne – begynner på felt neste uke)

Oscar Lopez Borgersen (skulderskade – klar neste uke)

Filip Westgaard (belastningsskade lyske – trener nesten alt, snart klar for kamp)

Joel Armstrong (belastningsskade lår – klar neste uke)

Tim Nilsen (syk)