annonse

Benmoussa (23) håper å bli matchvinner på ny

EKS-FFK
EKS-FFK: Monir Benmoussa. (Foto: Florø Fotball)

Monir Benmoussa (23) er klar for møtet med FFK. – Viktig å følge kampplanen vår, sier han.

  • Rahand Bazaz

Monir Benmoussa kjørte en deilig piruett og banket ballen i lengste hjørnet på overtid, sist lagene møttes. Da vant Florø 2-1 etter å ha kjempet seg tilbake i kampen. 

– Man vet aldri hvordan lag kommer tilbake fra ferie, men jeg er sikker på at hvis vi holder oss til kampplanen vår så vinner vi kampen og sender Fredrikstad hjem med null poeng, sier spilleren som noterte seg for fire kamper i FFK-trøya i 2016.

Han håper han spiller hovedrollen. 

– Så får vi håpe at det er jeg som blir matchvinner igjen, legger han til.

23-åringen er ikke overrasket over hva Florø har fått til så langt denne sesongen. 

– Jeg føler at både jeg og laget har tatt steg siden første seriekamp og bevist at vi takler nivået i OBOS-ligaen. Kamper som vi tapte i starten av sesongen vinner vi nå som for eksempel mot Mjøndalen og Ranheim borte, sier Monir Benmoussa.

MATCHVINNER
MATCHVINNER: Monir Benmoussa noterte seg for fire kamper i FFK-drakta i 2016, og har ingen følelser for rødbuksene. Foto: Rahand Bazaz, arkiv

Vanskelig 

FFK-trener Andrea Loberto erkjenner at bortemøtet med Florø blir av den tøffe sorten. 

– Vi vet det blir en vanskelig kamp, men ettersom vi har hatt noen spillere ut betyr det at spillere som ellers ikke får så mange minutter kan vise seg frem. Vi trener godt og har en motivert gruppe, sier Loberto til Demokraten. 

Får vi se nykommer Henrik Bredeli i aksjon?

– Han vurderes på lik linje med de andre spillerne på laget, så om det blir med eller uten han får vi se på, sier en hemmelighetsfull FFK-trener som etter alle solemerker har Filip Westgaard disponibel etter en liten smell. 

KLAR
KLAR: Trener Andrea Loberto. Foto: Tommy Skauen
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.