annonse

Ekspertene frykter FFK-nedrykk

FFK
FFK: Andrea Loberto og Joona Veteli (t.h). (Foto: Tommy Skauen)

FFK har kniven på strupen når fire kamper gjenstår av sesongen.

  • Rahand Bazaz

Søndag venter et formsterkt Mjøndalen-lag på bortebane. FFKs neste kamper er heller ikke her enkle - Ranheim (h), Tromsdalen (b) og Sandnes Ulf (h).

– Det er trist og nervepirrende. Fredrikstad-delen av hjertet sliter veldig. Når jeg ser de fire kampene de har igjen, så er det ikke de letteste kampene, sier tidligere FFK-spiller Tore Pedersen.

Det er VG som torsdag har tatt en prat med mange tidligere FFK-profiler. Her har avisen tatt for seg aristokratenes posisjon før de siste kampene - og at laget er fryktelig nære ved å rykke direkte ned til 2.divisjon. Håpet er kvalifiseringsplass.

Fra venstre
Fra venstre: Terje Høili, Arne Erik Olsen, Joacim Heier og Jostein Lunde. Foto: Tommy Skauen

– Jeg håper og tror på minimum kvalifiseringsplass. De har godt nok lag til å klare det. Problemet er at du ser på spillerne at skuldrene er høye. Noe som er naturlig. Nå spiller man faktisk om arbeidsplassene til folk, fortsetter Pedersen til VG.

Det er flere som har sterke meninger. Men styreleder i klubben tviholder og står fortsatt for valget som ble tatt i sommer: Beholde trener Andrea Loberto tross svake resultater.

– Vi har en grunnleggende tro på at det å jobbe med personer over tid vil gi resultater, sier styreleder Jostein Lunde. 

– Jeg frykter at FFK rykker ned, men så lenge det er håp, må vi klamre oss til det. Jeg forventer at spillerne gir alt for fornyet kontrakt i OBOS-ligaen, sier Dag Solheim til VG.

FFK
FFK: Trener Andrea Loberto. Foto: Tommy Skauen
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.