annonse

FFK bekrefter: Ny spiller inn i starten av neste uke

Fra venstre
Fra venstre: Terje Høili, Arne Erik Olsen, Joacim Heier og Jostein Lunde. (Foto: Tommy Skauen)

FFK bekrefter på sine sider at det vil komme en ny spiller inn i starten av neste uke.

  • Rahand Bazaz

– Vi er i tett dialog med flere spillere og målet er selvsagt å få troppen satt så fort som mulig. 2-3 spillere skal inn relativt raskt, skriver FFK på sine egne hjemmesider søndag.

FFK har som kjent mistet flere av sine spillere og stallen er tynnere enn det den var for noen uker siden. Mange har etterlyst flere spillere inn som erstattere, men til nå har kun venstreback Henrik Bredelig kommet inn.

– Med i vurderingen ligger selvsagt også muligheten for at Kevin Wright drar i dette vinduet, sier Joacim Heier til samme nettsted. 

Styrker bakover

Heier oppsummerer sesongen 2017 så langt i et langt intervju, og erkjenner at det er vanskelig å hente nye spillere på denne tiden av året. Kostnaden blir i mange tilfeller for høy for FFK. 

– Tøffe kriterier skal forhåpentligvis gjøre at spillerne som kommer inn er kvalitetssikret og bidrar til at troppen blir sterkere i høst. 

– Vi har trukket oss i 12. time fra spillere med fast spilletid i bedre ligaer enn OBOS-ligaen fordi de blant annet ikke passerte den fysiske testen, sier sportssjef og daglig leder Joacim Heier. 

Det er særlig bakover FFK vil prioritere å styrke ettersom laget er godt besatt på særlig keeperplass og i angrepsrekken. 

– Det er i de to sistnevnte leddene vi jobber med å styrke oss.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.