annonse

FFK uten sin kaptein mot Ranheim

TYDELIG
TYDELIG: Edvard Skagestad viste tydelig hva han mente om baklengsmålet etter kun fire minutter. (Foto: Rahand Bazaz)

FFK måtte klare seg uten kaptein Edvard Skagestad mot Ranheim.

  • Rahand Bazaz

Det er klubbens selv som melder om dette. Det gjør at Skagestad mister sin første kamp denne sesongen - mot formsterke Ranheim som fortsatt har tilgode å tape i årets sesong.

– Edvard Skagestad kaster inn håndkledet etter en overbelastning i låret, skriver klubben på sine hjemmesider. 

Klubben er skuffet over den siste tidens prestasjoner som har resultert i null, nada og niks. Samtidig som FFK røk ut av cupen mot Kråkerøy i første runde.

– For vår del så har det vært et par tunge uker resultatmessig etter å ha kommet tapene ut av jevne oppgjør med Bodø Glimt og Ull/Kisa, og ikke minst med det forsmedelige hjemmetapet for Florø sist helg.

– Før forrige kamp var mantraet å bli dyktigere på de avgjørende situasjonene i begge 16-meterne, det må sies å være minst like gjeldende før oppgjøret mot Ranheim, skriver fredrikstadfk.no.

Andre spillere som også er ute er Håvard Åsheim, Rino Falk Larsen, Magne Simonsen og Anas Farah.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.