annonse

FFKs daglige leder: - Dette skaper suksess

FFK
FFK : Mislav Leko. (Foto: Tommy Skauen)

FFKs daglige leder har tatt tak i mikrofonen etter syv kamper og kun tre poeng for FFK. I et innlegg på klubbens hjemmesider er han tydelig på hva som må til for å forandre tingenes tilstand.

  • Rahand Bazaz

Troen på at det mulig å gjøre noe med resultatet. Det håpet har FFKs daglige leder Joacim Heier. Han er kjenner den rekordsvake seriestarten.

- Så hva skaper kontinuitet, kun suksess? Eller kan suksess komme av kontinuitet? Det tror vi, skriver han tidlig i innlegget.

I det videre kommer han med flere eksempler på treneren som har gjort en svak førstesesong, men har lykkes fullstendig etterhvert som tiden har gått. Han ber leserne se to mil nordover for å få det beste eksempelet. 

- 20 seriekamper ut i sesongen 2015 stod Bakke og Aune med 20 poeng, 1 poeng i snitt. De 10 siste kampene hadde gitt 6 tap og 4 uavgjort, nedrykksstreken nærmet seg, fortsetter treneren og sikter til Sarpsborg 08s solide plassering i Eliteserien så langt denne sesongen.

Roser Loberto

På klubbens hjemmesider skryter Heier av klubbens hovedtrener Andrea Loberto.

- Suksess kan også komme med kontinuitet, selv om suksessen ikke er der umiddelbart. Med det er jeg tilbake på Andrea Loberto.

Det er ingen andre utveier enn å fortsette å tro på det klubben holder på med, skal vi tro FFKs daglige leder. 

- Andrea er en fagmann, en perfeksjonist, enkelt og greit en dyktig trener som legger ned en enorm arbeidsinnsats for klubben vår nærmest til alle døgnets tider.

- Andrea og Aleksander har kompetansen og drivkraften, vær med og gi de tiden.

Du kan lese hele innlegget publisert på klubbens hjemmesider her.

UNGT TEAM
UNGT TEAM: - Vi har fått på plass et ungt, sterkt og ambisiøst team, sier FFKs styreleder Arnje Erik Olsen u nder presentasjonen av klubbens nye daglige leder/sportssjef, Joacim Heier. Foto:
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.