annonse

– Flertallet hadde ikke tillit til han

FFK-TRENER
FFK-TRENER: Andrea Loberto - en presset mann. (Foto: Tommy Skauen)

Det melder Fredriksstad Blad nå i ettermiddag.

  • Rahand Bazaz

FFKs hovedtrener Andrea Loberto er ferdig i klubben. Etter hva avisen erfarer trekker han seg på eget initiativ. 

– FFK-treneren skal ha spurt om han fortsatt har tillit blant spillergruppen, men det svaret skal ha vært negavit. Som en følge av det, skal Loberto ha valgt å trekke seg, skriver avisen. 

Trener Andrea Loberto har slitt med å vinne kamper med FFK. Kun fire seiere i løpet av sesongen så langt - når det gjenstår to kamper før det settes strek for 2017. 

FFK
FFK: Ulrik Flo. Foto: Tommy Skauen

Flertallet hadde ikke tillit 

Ulrik Flo ble fredag ettermiddag intervjuet av Fredriksstad Blad direkte på Facebook. Aleksander Olsen skal lede FFK i søndagens kamp mot Tromsdalen. 

Loberto spurte spillergruppen på et møte før dagens trening om han fortsatt hadde tillit. Flo svarer følgende. 

– Det var vanskelig å legge frem sin mening. Etter en prat kom det frem at et flertall sa at han ikke hadde tillit i spillergruppa. Andrea er en entusiastisk type som er optimisk. Jeg har hatt troen - og det har Andrea også hatt. Han har lagt ned en hederlig innsats.

– Resultatene har vært så dårlig - har ikke vært spor til bedring. Utfallet av det ser vi idag. Fotballeb er brutal, sa han i direktesendingen med Fredriksstad Blad. 

Spissen og spillerrepresentant Flo legger ikke skjul på at spillergruppen også må ta endel på sin kappe. 

– Ikke mange har noe vondt å si om Loberto, men som trener handler det om å få ut beste hver enkelt spiller. Vi hadde en god dialog hele veien, men dessverre utfylte vi hverandre dårlig. Ingen hadde bedt han om å gå, sier en klokkerklar Ulrik Flo. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.LES OGSÅ
annonse

annonse

annonse

Hei, 

×

Du leser første premium-sak

Du har nå lest 2 saker

×

Ha en fin dag!

Du har nå lest 3 saker

×

Tekst kommer her.

Du har nå lest 4 saker

×

Du har nå 1 plussak igjen. Men du kan nå også få ubegrenset tilgang i én måned for kun 1 krone