annonse

Her er FFKs nye trener ut sesongen

KLAR
KLAR : Bjørn Petter Ingebretsen. (Foto: NTB Scanpix)

Bjørn Petter Ingebretsen er mannen som skal lede FFK ut sesongen.

  • Rahand Bazaz

– Fra og med mandag tar Bjørn Petter «BP» Ingebretsen over som hovedtrener for a-laget, og har oppgaven med å lede laget til tre poeng i serieavslutningen mot Sandnes Ulf.

Det skriver FFK i en pressemelding nå i kveld.

– I beste fall skal han også geleide laget trygt gjennom en kvalik mot enten Raufoss eller Notodden slik at FFK er kvalifisert for OBOS- ligaen også i 2018.

Han er godt kjent som «BP», og er av mange beskrevet som en karismatisk trener som gir mye av seg selv. En slik trener vil trolig spillergruppen få god nytte av - enten det er for én eller tre kamper.

Ingebretsen vil i løpet av morgendagen ta seg tid til å snakke hver enkelt spiller - og FFKs nye hovedtrener vil ha nok å gjøre.

Han tar med seg Alexander Straus fra Strømsgodset, og begge vil vende tilbake til Drammen etter endt oppdrag. Alexander Straus har i dag rollen som toppspillerutvikler i Godset. 

TAR OVER
TAR OVER: Bjørn Petter Ingebretsen tar over FFK. Foto: NTB Scanpix

Må ufarliggjøre ting

I 2015 ledet han Strømsgodset til sølv i Eliteserien, etter at han tok over som hovedtrener for David Nielsen. Til Strømsgodsets hjemmesider er han tydelig på at det kommer til å bli en spennende utfordring. 

– Det er en stor og spennende utfordring, og en veldig spesiell situasjon. I verste fall leder vi laget i bare én kamp, men forhåpentligvis blir det tre, sier BP til Godset.no.

– Vi kommer til å ha samtaler med alle spillerne. Vi må ufarliggjøre ting. Få inn humør. Det gjelder å samle gjengen og klinke til, sier FFK-trener Bjørn Petter Ingebretsen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.LES OGSÅ
annonse

annonse

annonse

Hei, 

×

Du leser første premium-sak

Du har nå lest 2 saker

×

Ha en fin dag!

Du har nå lest 3 saker

×

Tekst kommer her.

Du har nå lest 4 saker

×

Du har nå 1 plussak igjen. Men du kan nå også få ubegrenset tilgang i én måned for kun 1 krone