annonse

Loberto rasende på sine egne spillere etter tapet

TRENER
TRENER: FFK-trener Andrea Loberto. (Foto: Tommy Skauen)

(Ranheim - FFK 1-0) FFK-trener Andrea Loberto er nådeløs mot sine egne spillere etter kampen. Han mener spillerne kan bli hjemme om de ikke vil brette opp ermene og gå i krigen.

  • Rahand Bazaz

– Hvis det er noen spillere som er klare for å brette opp ermene og gå i krigen 16.mai-kampen, så kan de være med. Hvis ikke får de bare bli hjemme.

Det sier trener Andrea Loberto til Fredriksstad Blad.

– Det er ikke trist det vi leverer. Vi må begynne å sette fingeren i jorda og si at noen spillere tåler ikke press. Vi kan ikke bare tro at det går bra og ting snur, vi må faktisk gjøre noe med det selv.

En inbitt FFK-trener er tydelig frustert. Først fikk FFK et mål annullert for det som dommer markerer for offside, og på overtid får Ranheim straffe. FFKs scoring skulle trolig ikke ha blitt annullert. 

– Vi har uflaks, ja, men akkurat nå representerer vi et lag som er i motgang. Vi har ett poeng i lomma, men gir de bort nok en gang, fortsetter han til avisen.

FFK møter Jerv på hjemmebane om noen få dager. FFK-ledelsen har en stor oppgave foran seg før kampen, og seriestarten er det svakeste FFK har prestert i deres egen klubbhistorie. Laget står med fem strake tap - inkludert cup-exiten - og kun tre poeng.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.