annonse

N'Diaye ferdig i FFK – klar for 1.divisjonklubb

I FARTA
I FARTA: FFKs Moustapha N'Diaye. (Foto: Tommy Skauen)

Moustapha N'Diaye (22) ble aldri en suksess i FFK. Nå er han ferdig og forlater FFK-skuta.

  • Rahand Bazaz

– Vi takker Mos for innsatsen og tiden i FFK, og ønsker ham lykke til videre, sa daglig leder Joacim Heier lørdag og ønsket ikke å kommentere hvilken klubb det varsnakk om ettersom det ikke er offentliggjort fra klubbens side. 

Sent lørdag kveld bekreftet én av klubbene i OBOS-ligaen overgangen for Mos. Elverum blir hans neste stopp, melder klubben på egne hjemmesider

– Klubben er meget glad for å ha signert den erfarne angriperen, og ser frem til mange scoringer for Elverum Fotball, heter det i innlegget som er publisert.

Lørdag spilte han sin første kamp i Elverum-trøya mot Nybergsund. Kampen endte 1-1. 

Signert ut 2017

Spissen kom til FFK før fjorårets sesong, da han ble hentet av daværende trener Jan Halvor Halvorsen fra tjekkiske Slovan Liberec.

Spissen ble aldri den suksessen klubben hadde håpet på - og ender opp med 48 spilte FFK-kamper og kun tre mål. Moustapha N'Diaye har signert for Elverum ut 2017-sesongen. 

Fra før har Kristian Brix og Dinko Trebotic forlatt FFK, og klubben jobber nå med å hente inn flere spillere som kan erstatte disse.

Trener Andrea Loberto er i disse dager i hektiske møter for å signere spillere, men en avklaring før søndag og til kampen mellom FFK og Bærum er ikke sannsynlig. 

– Vi har mange navn på blokka og snakker med spillere og agenter. Det optimale bildet er å ha én spiller, kanskje to, klare før Florø-kampen. Det er det vi jobber i mot, sa Loberto til Demokraten tidligere denne uken. 

FFK reiser til Florø 23.juli og dette er den første kampen etter sommerferien. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.