annonse

Nok en marerittkveld for FFK

FFK
FFK: Patrik Karoliussen var en skuffet mann etter tapet mot Ull/Kisa. (Foto: Tommy Skauen)
JUBEL
JUBEL: FFK-spillerne fortviler, mens Ull/Kisa jubler i bakgrunnen. (Foto: Tommy Skauen)
I FARTA
I FARTA: FFKs Alexander Henningsson. (Foto: Tommy Skauen)

(FFK - Ull/Kisa 1-2) Det ble en tøff kveld for FFK - nok engang. Det begynner å stinke Post Nord-ligaen av laget.

  • Rahand Bazaz

Ingenting så ut til å fungere for FFK. Med unntak av hjemmekampen mot Start, har det på mange måter vært den samme melodien i FFKs kamper denne sesongen. 

Ull/Kisa hadde flere tidligere spillere med i troppen på vei til Fredrikstad. Andreas Aalbu, Mats Andre Kaland, Nicolai Solberg og Alexander Vangen. De to førstnevnte fra start. 

JUBEL
JUBEL: FFK-spillerne fortviler, mens Ull/Kisa jubler i bakgrunnen. Foto: Tommy Skauen

Frustrasjon

Utover i den første omgangen kom FFK til flere sjanser, og både Ludvig Begby og Sanel Kapidzic kunne sendt FFK i føringen. For å ikke nevne Rocky Lekaj som regelrett bommet på en kjempejanse. Men det ville seg ikke. 

Med ett lite kvarter igjen til pause kom kampens første scoring. En misforståelse og dårlig kommunikasjon mellom Patrik Karoliussen og keeper Håvar Jenssen gjør at gjestene nesten får en kjempesjanse. Det ender opp med corner, som Emmanuel Troudart header i mål fra nærmest død vinkel.

Det ble ikke flere mål til pause, men et tverrliggerskudd fra Ull/Kisa var nærmest tellende resultat.

På venstrebackplass ble FFK gang på gang kjørt over og det så ut til at Henrik Bredeli følte seg alt annet enn komfortabel. Frustasjonen blant FFK-fansen var stor - til tross for en omgang der FFK hadde sine muligheter til å score. 

I FARTA
I FARTA: FFKs Alexander Henningsson. Foto: Tommy Skauen

16-åring

Etter hvilen kom 16-åringen Thomas Rekdal inn for FFK, og ut gikk Henrik Furebotn. Rekdal var mer eller mindre usynlig i sin midtbanerolle, og fikk ikke utrettet stort. Med en drøy halvtime igjen gikk Henrik Bredeli ut og inn kom Alexander Henningsson. Ludvig Begby ble flyttet ned som back. 

FFK hadde mye av banespillet, men klarte ikke å skape store sjanser i et tett befolket ULL/Kisa-forsvar. De gule og grønne fra Jessheims angrep var mer sporadiske enn i første omgang, men hadde et par skudd som Håvar Jenssen håndterte trygt. 

Da Nicolai Solberg satte inn 2-0 med drøyt tretten minutter igjen på klokka, begynte folk på Stadion å forlate sine plasser. FFKs sjanser om tre poeng var kjørt.

Ulrik Flo reduserte til 2-1 for hjemmelaget på overtid etter en ny dødball, men det var for sent.

Nå venter Mjøndalen borte om halvannen uke. Med FFKs hårreisende svake borteform kan det bli mer enn vanskelig på Nedre Eiker.