annonse

Skagestad: – Tre dårlige lag helt i bunnen av tabellen

KAPTEIN
KAPTEIN: Edvard Skagestad. (Foto: Tommy Skauen)
FORTVILER
FORTVILER: Rocky Lekaj skuffet etter tapet. (Foto: Tommy Skauen)

Edvard Skagestad var tilbake fra start i FFK-drakta - etter et langt skadeavbrekk. Det ble alt annet enn hyggelig.

  • Rahand Bazaz

Midtstopperen så sin lagkompis Mislav Leko bli sendt opp i sluttminuttene - og han skulle gjerne vært med og presset på for å utligne til 2-2, men...

– Jeg ventet bare på signal fra trenerteamet. Jeg kan ikke bestemme sånt selv. Plutselig går jeg opp og det er et stort gap bak, sier Edvard Skagestad til et samlet pressekorps etter kampen som på mange måter kan bli avgjørende i kampen om å holde seg i divisjonen. 

LES OGSÅ: FFK-Loberto føler han har tillit i spillergruppa

Han slakter forsvarsarbeidet før situasjonen som gir Ranheim straffe og 2-1. 

– Det er en ball som kommer over hodet på oss. Vi står to mot én før andremålet, bare at det ikke er noen bak og sikrer. Det er små detaljer som gjør at vi slipper inn enkle mål. Enkle feil og hjelper ikke hverandre, sier Skagestad.

– Det er tre dårlige lag som sliter med å ta poeng og er i bunnen, sier han om FFK, Arendal og Elverum. Lagene som er de tre siste i OBOS-ligaen. 

FORTVILER
FORTVILER: Rocky Lekaj skuffet etter tapet. Foto: Tommy Skauen

– Mangler gift foran

- Hvorfor skal man tro på prosjekt Loberto, nå?

– Det er en drittkamp for begge lag, og Ranheim er ikke særlig mye bedre enn oss. De har sikkert litt mer ball enn oss. De er heldige som får sine mål ved at vi gjør feil, sier Edvard Skagestad som ikke svarer på spørsmålet. 

På spørsmål om hvorfor laget ikke fyrer av ett skudd på mål før det er spilt drøyt 66. minutter, svarer Skagestad følgende.

– Vi mangler gift foran. Det er en kombinasjon me at vi er ikke gode nok og Ranheim er et solid lag bakover. Ingenting å legge skjul på det, sier han. 

– Når det er sagt, så er alt i våre hender. Vi er foran og det er det vi får fokusere på.