annonse

Sogndal-spiller til FFK: – En lagspiller med stor L

KLAR
KLAR: Henrik Furebotn. (Foto: fredrikstadfk.no)
LINKES
LINKES: Sogndals Henrik Furebotn (t.h) linkes til FFK. (Foto: NTB Scanpix)

Torsdag ble han linket til FFK. Fredag var han klar for klubben.

  • Rahand Bazaz

Den femte spilleren er nå klar for FFK innen svært kort tid. Sogndals Henrik Furebotn (31) er nestemann inn portene på stadion, slik Demokraten meldte torsdag ettermiddag. 

– Når dette dukket opp var det egentlig ikke noe tvil. Fredrikstad er en stor klubb som ikke har fått det helt til i det siste, og jeg er her for å hjelpe til. Det kjennes veldig kjekt ut, og jeg er motivert av utfordringen, sier Henrik til fredrikstadfk.no.

Sportssjef i FFK, Joacim Heier, er glad for at løpsmaskinen signerte for FFK. 

– Vi er veldig fornøyd med å få inn Henrik. Han besitter en stor erfaring, med over 300 kamper i OBOS-ligaen og Eliteserien. En lagspiller med stor L - som legger ned en stor innsats i hver eneste trening og kamp.

– Han vil bidra med både rutine og løpskraft i tillegg til å ha et godt nivå inne etter sju strake sesonger i Eliteserien, sier sportssjef Joacim Heier til hjemmesiden

Rutinert

Furebotn er en rutinert mann i norsk fotball. Med 123 kamper for Sogndal i to perioder, og bøttevis med kamper for Sandnes Ulf og Bodø/Glimt kjenner han til det øverste i norsk fotball.

31-åringen har slitt med spilletid under Eirik Bakkes ledelse. Han ble før sesongen utnevnt til kaptein og har kommet til FFK på lån ut sesongen. 

Mandag ble Johnny Buduson klar for FFK, onsdag ble Alexander Henningsson klar og torsdag satte Rocky Lekaj blekket sitt på papiret som gjør han til FFK-spiller.

Fra før har FFK hentet Henrik Bredeli.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.