annonse

Trosvik-gutten Mbedule (21) som lover FFK kamp - helt til siste spark

KRIG
KRIG: Amani Mbedule (helt til høyre) lover å kjempe for å sende FFK ned i 2.divisjon. (Foto: Tommy Skauen)

Trosvik-gutten, nå Notodden-spiller, Amani Mdedule (21) lover FFK kamp helt til døra.

  • Rahand Bazaz

Søndag sikret hans Notodden seg et perfekt utgangspunkt. 0-0 på Fredrikstad stadion betyr at laget fra Telemark har en god mulighet til å sende Fredrikstad ned i 2.divisjon.

– Vi spiller en bra og solid bortekamp, synes jeg. Slipper heller ikke til FFK så mye, sier en smilende Mbedule til Demokraten etter kampen.

Han var et konstant uromoment for FFK-forsvaret, men ikke til det store på egenhånd. Men sammen med hans lagkamerater fikk de derimot spilt seg frem til gode - og feite (!) - sjanser. 

– Vi jobber veldig mye med avslutninger, men synes vi er uheldige idag. Vi har sjanser, uten tvil, fortsetter 21-åringen som har spilt i Trosvik i sine ungdomsår - men nå utleid fra Sarpsborg 08 til Notodden. 

– Vi vil rykke opp

Amani Mbedule nekter å gi slipp så lett - og varsler en tøff kamp når Fredrikstads spillere og fans reiser til Notodden lørdag for å avgjøre om å spille i OBOS-ligaen i 2018 også. 

– Nå har vi kjent litt på hvordan Fredrikstad spiller, og på hjemmebane skal vi ut å klinke på. Vi trodde egentlig at FFK skulle trykke på, sånn at vi kunne satse på kontringer. Likevel fikk vi mulighet til å spille vårt spill.

- Kan det gå hele veien inn for Notodden, tror du?

– Vi har en stall med gode spillere, så jeg har selvfølgelig tro på at vi kan slå FFK. Målet vårt er å rykke opp, og jeg synes vi har en god stall som kan klare det, avslutter Amani Mbedule.