annonse

Fikk VM-telefon fra Thorir og håndballandslaget

Arkiv
Arkiv: Kari Brattsett, her i tiden i FBK. (Foto: Tommy Skauen)
DETTE ER VM-TROPPEN:

Thorir Hergeirsson har tatt ut den tidligere FBK-jenta Kari Bratsett (26) til VM i desember.

  • Rahand Bazaz

Hun har aldri spilt et mesterskap tidligere - men debuten på landslaget har hun fått. Tirsdag fikk Brattset beskjed om å gjøre seg klar til VM i Tyskland i desember.

– Jeg er utrolig glad, sier Brattset til Sarpsborg Arbeiderblad - hun spiller til daglig i Vipers Kristiansand og har levert bra spill så langt denne sesongen. 

Hun spilte i FBK fra 2011 til og med 2014 - nå er Kari Brattset klar for å møte verdenseliten. 

– I år har jeg vært med på alle samlinger og kamper. Derfor føltes det ut som jeg var nærmere enn noen gang, og jeg hadde et godt håp om å komme med, men jeg var spent på forhånd. Det føles ekstra godt å komme med nå, sier Brattset videre til avisen.

Med Heide Løke i troppen får Brattset en tøff oppgave - men mesterskapsdebutanten skal brette opp ermene. Trener Thorir Hergeirsson skryter av 26-åringen.

– Kari er vår beste strekspiller per i dag. Det er ingen tvil om det, sa Hergeirsson som strekspilleren som tidligere har spilt for Tune, Sarpsborg, FBK og Glassverket.

PS! Som vanlig er også Skjeberg-jenta Wenche Halvorsen Stensrud med som analysesjef. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.



LES OGSÅ
annonse

annonse

annonse

Hei, 

×

Du leser første premium-sak

Du har nå lest 2 saker

×

Ha en fin dag!

Du har nå lest 3 saker

×

Tekst kommer her.

Du har nå lest 4 saker

×

Du har nå 1 plussak igjen. Men du kan nå også få ubegrenset tilgang i én måned for kun 1 krone