annonse

Heier med positive Stjernen-samtaler

SKUFFET
SKUFFET: Andreas Heier. (Foto: Tommy Skauen)

Andreas Heier (23) kom «hjem» fra svenske Modo ved nyttår. Nå skal han bestemme seg for hvor han skal spille neste sesong.

  • Rahand Bazaz

23-åringen og Stjernen-gutten Heier fikk totalt 14 kamper for Stjernen etter returen fra Sverige. Han noterte seg for fire scoringer og ti målgivende.

– Jeg har hatt innledene samtaler med Stjernen og Rune (Gulliksen, sportssjef), men vi får se hva som skjer.

Er du lysten på å prøve deg utenfor Norge igjen?

– Det viktigste for meg er hvordan det sportslige blir. Om det blir Norge, Sverige eller Japan er akkurat det samme. Jeg er Stjernen-gutt og utelukker ingenting.

Er det positive samtaler du har hatt med Stjernen?

– Ja, vi har en god dialog, sier Heier. Etter hva Demokraten erfarer er 23-åringen en spiller Stjernen ønsker seg videre. 

Etter kvartfinaletapet mot Stavanger som endte 4-0 i kamper i favør laget fra oljebyen, var Heier naturlignok skuffet.

– Vanskelig å sette ord på det. Føler at vi spiller helt okei, men er ikke fornøyd å tape. Vi skulle gjerne spilt til syv kamper, men det er detaljer som feller oss. Det får vi lære av bare, forklarer Andreas Heier. 

– De var rett og slett sterkere og smartere foran begge målene.

Andreas Heier fikk totalt 32 kamper i Allsvenskan før returen til Stjernen. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.