annonse

Johannessen tar over Øssia

KLAR
KLAR: Trener Bjørnar Johannessen i nye omgivelser på Øssia klubbhus. (Foto: Øssia)

Sist sett i treneryrket i Kråkerøy i 2015. Nå er Bjørnar Johannessen klar som hovedtrener i Øssia.

  • Rahand Bazaz

Det melder klubben selv på sine hjemmesider.

– Jeg ser frem til å starte opp trenergjeringen her på Øssia. Det var mye bra som ble vist i første omgang, sa Bjørnar Johannessen til klubbens hjemmeside i pausen mellom Øssia og Holmen.

Han overværte lagets kamp søndag - og fra og med imorgen er han klar. Klubben har vært i forhandlinger med treneren i en stund, og nå er det omsider klar.

– Han måtte gå noen runder rundt sin nåværende situasjon både med jobb og familie for å få kabalen til å gå opp, men heldigvis for Øssia landet han på et positivt svar, skriver klubben.

Assistentduoen Dino Mulac og Jan Erik Arntsen er glade for at den tidligere Kråkerøy-treneren har valgt Øssia.

– Han er fotballfaglig sterk, reflektert, inkluderende og vi håper også han kan trykke på de rette knappene overfor spillergruppa. Fint å få inn noen nye impulser, så får vi håpe dette blir veldig bra når Bjørnar får satt sitt preg på det etter hvert. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.