annonse

SISTE: Stjernen-treneren blir permittert

TRENER
TRENER: Stjernen-trener Leif Strömberg. (Foto: Tommy Skauen)

Det melder klubben i en pressemelding.

  • Rahand Bazaz

Stjernens svake prestasjoner har ført til at klubben nå tar grep. Trener Leif Strömberg er permittert og hans assistent Jørgen Wahlberg leder nå laget de tre siste kampene i 2017.

– Med bakgrunn i den alvorlige situasjonen klubben befinner seg, har klubbens styre besluttet å ta nye grep, skriver klubben i en pressemelding.

– Klubbens A-lag befinner seg i en sportslig situasjon som oppleves kritisk. Hvordan laget fremstår på is og progresjon er ikke tilfredsstillende. Enkeltspilleres utvikling og prestasjoner står ikke i stil med klubbens forventninger.

Sportssjef Rune Gulliksen vil fremover involvere seg mer i trening- og kamp.

I respekt

Det er ingen hemmelighet at denne løsningen har vært diskutert lenge. Ofte er det slik at treneren blir pekt på som årsaken til problemet, og det er enklere å gjøre grep på trenersiden enn å i dette tilfelle permittere spillere.

Stjernen-styret innkalte til et møte for kort tid siden med ønske om å rydde opp internt og klargjort tanker. Det hjalp ikke og klubben fortsatte å tape kamper.

– I respekt for vårt produkt, klubbens publikumsinteresse og våre mange bidragsytere er tiden nå inne for raske sportslige endringer.