annonse

Sjansefattig kamp da Stjernen gikk på en ny smell

HVOR ER PUCKEN?
HVOR ER PUCKEN?: Vålerengas Brede Csiszar (t.v) og Joachim Sommer Nielsen i duell med Stjernens Marcus Bryhnisveen. (Foto: Tommy Skauen)

(Stjernen - Vålerenga 0-1) En sjansefattig kamp sett med Stjernen-øyne endte med tap.

  • Rahand Bazaz

Begge lag med en tøff start på kampen, men det var det Vålerenga som scoret først. Andreas Stene satte inn returen fra Tommy Johansen, og dermed var iskrigerne i føringen etter kun syv minutter.

Bortsett fra to Stjernen-utvisninger på Mathias Månsson og Marcus Bryhnisveen var det ikke stort mer å melde om fra den første perioden.

3x utvisning

I midtperioden bølget spillet mye frem og tilbake, men den største sjansen kom fra Stjernens 18-åring Philip Hansen som traff tverrliggeren knallhardt midtveis. 

Her også var det ikke mer enn to utvisninger å melde om annet tre ganger VIF-utvisninger. Alle tre til Vålerengas Tallak Lyngset - i samme periode.

Nok med å forsvar seg

Heller ikke den siste perioden var noe å skryte av for Stjernens del. Laget maktet ikke å få noe ut av 5 mot 3-spillet de hadde med seg inn i tredjeperioden på ett minutt.

Sjansene kom heller ikke på rekke og rad for hjemmelaget og Stjernen hadde nok med å forsvare seg foran egen boks. Det ble med 1-0-seier til Vålerenga i en sjansefattig kamp, der vertene kun hadde 17 skudd på mål.

Av de 17 er det ikke mange som kan ses på som en målsjanse. Stjernen maktet dermed ikke å revasjene seg for tapet mot Kongsvinger sist. 

Lørenskog borte på søndag, er neste for Stjernen.