annonse

Slutter i FFK - over til reklamebyrå

KRISE
KRISE: Styreleder Jostein Lunde (høyre). (Foto: Trine Sirnes, Fredrikstad FK)

De fleste fotballspillere bytter klubb ofte - nå har markedsansvarlig Svend Anders Karlsen-Moum gjort det samme.

  • Rahand Bazaz

Han melder overgang til reklamebyrået The Pitch. Det melder klubben selv i en pressemelding.

– Jeg ønsker FFK alt godt, og kommer fortsatt til å heie med alt jeg har på guttane. Jeg setter stor pris på alle jeg har fått lære å kjenne gjennom tiden min i FFK, både kollegaer, frivillige, samarbeidspartnere og supportere, sier Svend Anders Karlsen Moum.

Han er sikker på at den sportslige oppturen for laget kommer om ikke så altfor lenge.

– Det er mange som vil FFK vel og jeg håper virkelig klubben får en sportslig opptur om ikke lenge, sier han. 

Han går over til en sentral stilling i The Pitch, som har tilhørlighet i Fredrikstad. Karlsen-Moum vil jobbe som rådgiver og prosjektleder. 

– Det blir nye utfordringer i et spennende selskap jeg har blitt veldig imponert av. I kombinasjon med en litt mer tilpasset hverdag med to små barn hjemme, var det en mulighet jeg ikke kunne si nei til, fortsetter 33-åringen. 

Daglig leder Joacim Heier ønsker han lykke til videre.

– Vi takker Svend Anders for en god innsats hos oss både som frivillig, innleid og til slutt fast ansatt i flere år, og ønsker han alt godt i ny jobb etter sommeren, sier Heier.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.