annonse

«Spøkelset» var fraværende: – Oppskrytt

JUBEL
JUBEL: Filip Westgaard ble matchvinner. (Foto: Tommy Skauen)

Spøkelset som har forfulgt FFK det siste kvarteret nesten hver kamp denne sesongen var heldigvis ikke tilstede under oppgjøret mot Åsane.

  • Fredrik Johnsen

I stedet leverte hjemmelaget en sterk andreomgang og kunne fort satt spikeren i kista på overtid.

– Slik har vi ønsket å fremstå hele sesongen, men det var først i Arendal kampen og i kveld vi har klart å stå løpet helt ut. Det er deilig å se, sier FFK-trener Andrea Loberto til Demokraten.

Viser moral

Etter kampen mot Arendal for to uker siden scoret FFK 1-1 målet på overtid. I følge FFK-treneren var den kampen et vendepunkt for hele klubben.

– Ja, en slik scoring kan gjøre underverker for hvilket som helst lag. Selv om vi så klart ønsket å vinne der også, sier Loberto.

På stadion i dag viste guttane den samme moralen, og klarte endelig å avgjøre kampen langt ut i 2.omgang.

– Jeg er utrolig lettet og glad, både for meg selv og for resten av klubben. Klarer vi å fremstå slik resten av sesongen blir det mye jubel, sier han.

Bra pauseprat

I følge matchvinner Filip Westgaard var det ok stemning i garderoben i pausen etter en middels 1.omgang.

– Det hjelper ikke å henge med hue, så alle ble enige om å krige på videre. Vi hadde nesten i overkant mye energi og lyst til å vinne i dag, sier Westgaard.

- Er «spøkelset» som har forfulgt dere borte for godt nå?

– He he, vi kan jo ikke love og ikke slippe inn mål på slutten, men den spøkelse-teorien er oppskrytt, fortsetter han.

– Fortsetter vi som i dag tror jeg vi punkterer kampen neste kamp, avslutter Westgaard.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.